Privacyverklaring

Ondernemersvereniging Kennispark Ondernemersvereniging Kennispark, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Home


Postbus 545,
7500 AM Enschede
E.D.H. van Nugteren is de Functionaris Gegevensbescherming van Ondernemersvereniging Kennispark Hij/zij is te bereiken via eric@vannugteren.nl
Lid van de vereniging zijn bedrijven. Bij de aanmelding worden gegevens gevraagd van het bedrijf en de natuurlijke personen die namens het bedrijf het contact met de vereniging onderhouden. In dat kader worden enkele gegevens over deze personen vastgelegd.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Ondernemersvereniging Kennispark verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam van de contactpersoon
– Adresgegevens van het bedrijf waar deze contactpersoon werkt
– Telefoonnummer van het bedrijf en evt de contactpersoon
– E-mailadres van het bedrijf en evt de contactpersoon
– Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
– Locatiegegevens van het bedrijf
– Gegevens over uw activiteiten op onze website

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@ovkennispark.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Ondernemersvereniging Kennispark verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Verzenden van onze nieuwsbrief;
– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze verenigingsactiviteiten uit te kunnen voeren
– U te informeren over wijzigingen van onze activiteiten
– U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

Geautomatiseerde besluitvorming

Ondernemersvereniging Kennispark neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Ondernemersvereniging Kennispark) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Ondernemersvereniging Kennispark bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:
De gegevens worden gewist na afloop van het lidmaatschap.

Delen van persoonsgegevens met derden

Ondernemersvereniging Kennispark verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Ondernemersvereniging Kennispark blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Ondernemersvereniging Kennispark gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@ovkennispark.nl.
Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Ondernemersvereniging Kennispark zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren.
Ondernemersvereniging Kennispark wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Ondernemersvereniging Kennispark neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@ovkennispark.nl

Nieuws op 12 okt 2018 door René Reitzema

De kunst van het groeien

In één dag heb jij alle relevante kennis over digitalisering, marketing, nieuwe businessmodellen en het werven van talent. Als ondernemer heb je niet altijd de gelegenheid om met een andere blik naar onze wereld en onze omgeving te kijken. Je durven te verwonderen en dingen om te keren. Gun jezelf daarom een dag boordevol nieuwe inzichten en kennissnacks en laat je verrassen tijdens het Business Festival. Wij als ondernemersvereniging mogen een beperkt aantal kaarten weggeven voor het Business Festival. De waarde hiervan is 125 Euro. Ondernemers inspireren met pure ondernemersverhalen op thema's die voor hen belangrijk zijn. Dat is waar het om draait tijdens de tweede editie van het Business Festival op 18 oktober op het terrein van Vliegveld Twenthe: · 6 keynotes, waaronder Helga van Leur met haar inspirerende verhaal · 30 kennispartners die de laatste trends en technieken uit de doeken doen · 40 verschillende workshops van experts · 5 exclusieve foodcorners met de lekkerste hapjes en mooiste gerechten · 1.500 ambitieuze ondernemers die elkaar ontmoeten Binnen één dag zit je boordevol inspiratie om jouw bedrijf te laten groeien! Bekijk hier het programma. Bij interesse: stuur een mail naar info@ovkennispark.nl Na je aanmelding bij ons ontvang je de officiële uitnodiging met een toegangscode waarmee jij je (gratis) kunt registreren.


Nieuws op 29 sep 2018 door René Reitzema

Meet & Experience Kennispark verplaatst naar medio november

Samen met alle Kennispark-partners, gemeente Enschede en FC Twente hoopten we op een inspirerende middag en avond in de Grolsch Veste. Echter, nieuwe en interessante ontwikkelingen in het gebied vragen om meer tijd voor een inspirerend programma! Kwartiermaker Kennispark Twente aangesteld Een van die interessante ontwikkelingen is dat Kennispark Twente per 1 november een nieuwe kwartiermaker heeft: Anne-Wil Lucas. Daarover dus later meer tijdens de Meet & Experience Kennispark medio november! Meer informatie over de nieuwe datum en het programma ontvang je binnenkort.


Nieuws op 21 sep 2018 door René Reitzema

Golf Cup 2018

Samen met met het enthousiasme van de deelnemers en het mooie weer was de Golf Cup 2018 een mooie activiteit om het nieuwe seizoen mee te openen!