03-01
Elke eerste donderdag van de maand 16.00- 18.00

Meetup Cybersecurity

Privacyverklaring

Ondernemersvereniging Kennispark Ondernemersvereniging Kennispark, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Home


Postbus 545,
7500 AM Enschede
E.D.H. van Nugteren is de Functionaris Gegevensbescherming van Ondernemersvereniging Kennispark Hij/zij is te bereiken via eric@vannugteren.nl
Lid van de vereniging zijn bedrijven. Bij de aanmelding worden gegevens gevraagd van het bedrijf en de natuurlijke personen die namens het bedrijf het contact met de vereniging onderhouden. In dat kader worden enkele gegevens over deze personen vastgelegd.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Ondernemersvereniging Kennispark verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam van de contactpersoon
– Adresgegevens van het bedrijf waar deze contactpersoon werkt
– Telefoonnummer van het bedrijf en evt de contactpersoon
– E-mailadres van het bedrijf en evt de contactpersoon
– Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
– Locatiegegevens van het bedrijf
– Gegevens over uw activiteiten op onze website

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@ovkennispark.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Ondernemersvereniging Kennispark verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Verzenden van onze nieuwsbrief;
– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze verenigingsactiviteiten uit te kunnen voeren
– U te informeren over wijzigingen van onze activiteiten
– U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

Geautomatiseerde besluitvorming

Ondernemersvereniging Kennispark neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Ondernemersvereniging Kennispark) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Ondernemersvereniging Kennispark bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:
De gegevens worden gewist na afloop van het lidmaatschap.

Delen van persoonsgegevens met derden

Ondernemersvereniging Kennispark verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Ondernemersvereniging Kennispark blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Ondernemersvereniging Kennispark gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@ovkennispark.nl.
Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Ondernemersvereniging Kennispark zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren.
Ondernemersvereniging Kennispark wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Ondernemersvereniging Kennispark neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@ovkennispark.nl

Nieuws op 16 mrt 2019 door René Reitzema

Save the date: ledenvergadering OVK 7 mei 2019 in het U Parkhotel

Op dinsdag 7 mei 16.00 uur heeft u tijdens de algemene ledenvergadering van de Ondernemersvereniging Kennispark de kans een kijkje te nemen in het gloednieuwe U Parkhotel en te genieten van een speciaal voor ons samengesteld programma. Noteer de datum alvast in uw agenda, meer informatie over het programma volgt.


Nieuws op 21 feb 2019 door René Reitzema

Elyseum afgesloten 27/2 t/m 6/3


Nieuws op 20 feb 2019 door René Reitzema

Anders inkopen

Kom naar de relatiemiddag inkoop van de gemeente Enschede op 21 maart 2019 (12:00-16:00 uur) bij Spinnerij Oosterveld.

We zijn erg blij dat al een groot aantal organisaties heeft laten weten aanwezig te zijn. Het programma is nagenoeg rond. Met sprekers als Luc Kikkert, voormalig chief procurement officer van Auping en nu directeur van Kiemt, de Social Impact Factory Utrecht en Garage 2020 hebben we een interessant programma aan te bieden.

De middag zal worden ingeleid door onze wethouder Eelco Eerenberg en na een interessant verhaal van Luc Kikkert over onder andere het circulaire bedrijfsmodel van Auping gaan we verder met:

2 workshops:

1. Vernieuwende vormen van samenwerken met de markt: de social impact bond: met medewerking van Garage 2020

2. Tips en tricks bij inkoop-en aanbestedingstrajecten: vanuit een gecontracteerde marktpartij en de gemeente Enschede

Het Worldcafé, met elkaar in gesprek over 3 thema’s:

1. Mogelijkheden voor partnerschap binnen de wetgeving

2. Met inkoop innoveren

3. Vernieuwende vormen van samenwerken met de markt (publiek private samenwerking, social impact bonds, combinatievorming etc.)

Doorlopend inkoopspreekuur; Juristen en inkopers van de gemeente beantwoorden uw vragen op het gebied van inkoop-en aanbesteden in het algemeen en specifiek binnen de gemeente Enschede.

Mocht u zich nog niet hebben aangemeld: via deze link kan dit nog steeds: https://www.enschede.nl/andersinkopen

Ook wordt de middag nog succesvoller als u ons laat weten waar u het met ons over wilt hebben.

Geef uw mening over inkopen of stel uw inkoopvragen via deze link op onze speciale website:
https://www.enschede.nl/andersinkopen