02-05
Elke eerste donderdag van de maand 16.00- 18.00

Meetup Cybersecurity

Privacyverklaring

Ondernemersvereniging Kennispark Ondernemersvereniging Kennispark, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Home


Postbus 545,
7500 AM Enschede
E.D.H. van Nugteren is de Functionaris Gegevensbescherming van Ondernemersvereniging Kennispark Hij/zij is te bereiken via eric@vannugteren.nl
Lid van de vereniging zijn bedrijven. Bij de aanmelding worden gegevens gevraagd van het bedrijf en de natuurlijke personen die namens het bedrijf het contact met de vereniging onderhouden. In dat kader worden enkele gegevens over deze personen vastgelegd.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Ondernemersvereniging Kennispark verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam van de contactpersoon
– Adresgegevens van het bedrijf waar deze contactpersoon werkt
– Telefoonnummer van het bedrijf en evt de contactpersoon
– E-mailadres van het bedrijf en evt de contactpersoon
– Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
– Locatiegegevens van het bedrijf
– Gegevens over uw activiteiten op onze website

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@ovkennispark.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Ondernemersvereniging Kennispark verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Verzenden van onze nieuwsbrief;
– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze verenigingsactiviteiten uit te kunnen voeren
– U te informeren over wijzigingen van onze activiteiten
– U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

Geautomatiseerde besluitvorming

Ondernemersvereniging Kennispark neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Ondernemersvereniging Kennispark) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Ondernemersvereniging Kennispark bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:
De gegevens worden gewist na afloop van het lidmaatschap.

Delen van persoonsgegevens met derden

Ondernemersvereniging Kennispark verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Ondernemersvereniging Kennispark blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Ondernemersvereniging Kennispark gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@ovkennispark.nl.
Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Ondernemersvereniging Kennispark zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren.
Ondernemersvereniging Kennispark wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Ondernemersvereniging Kennispark neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@ovkennispark.nl

Nieuws op 21 mei 2019 door René Reitzema

Vacature Management Assistent / Community Builder

Het bestuur van de ondernemersvereniging Kennispark heeft behoefte aan professionele ondersteuning voor de diverse activiteiten van het bestuur. Hierbij moet u denken aan het (mede-) organiseren van evenementen, uitvoeren van de  marketing/communicatie activiteiten, het oppakken van actiepunten en secretariële werkzaamheden.

Verantwoordelijkheidsgebieden

De Management Assistent/Community Builder is mede-verantwoordelijk voor de volgende zaken:

  • Organiseren evenementen (incl. administratieve verwerking)
  • Marketing en communicatie-activiteiten
  • Mede onderhouden van de ledenadministratie
  • Ondersteunen van het bestuur, door bijvoorbeeld het oppakken van de actiepunten vanuit de verschillende overleggen waar bestuursleden de ondernemersvereniging vertegenwoordigen.

Hij/Zij rapporteert aan het bestuur van OVKP

Kernactiviteiten

  • Organiseren van evenementen (samen met de portefeuillehouder)
  • Opstellen en verzenden van nieuwsbrieven
  • Up to date houden van website en social media
  • Oppakken en uitvoeren van actiepunten vanuit de overleggen waar bestuursleden aan deelnemen
  • Uitvoeren van (lichte) secretariële werkzaamheden

Competenties

  1. Zelfstandig
  2. Pro-actief
  3. Communicatie (mondeling/schriftelijk)
  4. Kennis van Word, Excel en Outlook
  5. Affiniteit met marketing & PR
  6. Netwerken

Opleiding / werk- en denkniveau

  • MBO+/HBO werk- en denkniveau 
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling.  

Deze functie is vooralsnog vastgesteld voor 12 uur per week. Invulling middels loondienstverband of freelanceverband staat nog open.  Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer dan nu door jouw motivatie en cv toe te sturen naar info@ovkennispark.nl

Voor vragen kun je contact opnemen met de voorzitter van Ondernemersvereniging Kennispark, Patrick Duwel,
te bereiken op 06 – 1277 6618

Sollicitatie sluit op 15 juni 2019 en de sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de week van 17 juni.


Nieuws op 15 mei 2019 door René Reitzema

Kennispark Run 2019

Ben jij al in training?
Op donderdag 6 juni 2019 is alweer de 5e editie van de Kennispark Run!
Het thema dit jaar: Pak uit, trainingspak aan! 

De hardlooproute (maximaal 5 km lang) gaat over het terrein van het Kennispark, waarbij je onderweg dóor bedrijven loopt.  Zoals ieder jaar stop je regelmatig tussendoor bij de verschillende bedrijven voor leuke hindernissen en teamopdrachten. Een mooi excuus dus om eens bij de buren binnen te kijken :-)De Kennispark Run is volgens ons een leuke sportieve manier van netwerken én ontspannen met verschillende werknemers van het Kennispark. Hoe meer mensen er mee doen, hoe leuker het wordt. Dus trommel al je collega’s op, en dan zien we jullie 6 juni!
 
De Kennispark Run 2019 
Datum: donderdag 6 Juni 2019

Tijd: vanaf 15.00 uur
Startlocatie: Kienhuis Hoving
Inschrijfkosten:  €15,00 per persoon 
Info: www.kennispark.run 
Inschrijflink Kennispark Run 2019 
Inschrijven is mogelijk t/m. 27-05-2019 
  
Met vriendelijke groeten,
ROC van Twente, opleiding Sport en bewegen

Kienhuis Hoving
De Ondernemersvereniging Kennispark


Nieuws op 25 apr 2019 door René Reitzema

Blockchain Technologie Meetup Twente

BLOCKCHAIN TECHNOLOGY MEETUP TWENTE
25 APRIL

Tijdens de eerstvolgende Blockchain Meetup verzorgt Coinversable een keynote rondom het Validana blockchain platform en de toepassing hiervan binnen het onderwijs. Het programma bestaat verder uit groepsdiscussies en een netwerkborrel. Er is tijdens de meetups ruim gelegenheid voor interactie, zowel plenair als aan de ronde tafels. We starten om 16:00 uur in The Gallery.​

Meer informatie en aanmelden.L