Links

WAT TE DOEN BIJ INBRAAK?

Politie: U kunt direct contact opnemen met Mellanie Veldhuis de wijkagent, adres hengelosestraat 77 7514 AE Enschede. Via politie.nl kunnen er online meldingen gedaan worden of via 0900 8844

Gemeente: U kunt online melden via: jijmaaktdebuurt.nl of direct via dit telefoonnummer: 0534817600

Samenwerking

Het behartigen van de gemeenschappelijke belangen van de ondernemers op de Campus van de Universiteit Twente, het Business & Science Park en Twente Village (FC Twente en Go Planet) is de belangrijkste doelstelling van de Ondernemersvereniging Kennispark.

In dit verband wordt met meerdere partners samengewerkt, waaronder de Stichting Faculty Club van de Universiteit Twente, de Technologie Kring Twente, de Industriële Kring Twente, het Bedrijfs Technologisch Centrum (BTC – Twente), de Stichting Powered by twente , Gemeente Enschede en Oost NV. De Gemeente Enschede en Oost NV hebben een adviserende rol binnen het Algemeen Bestuur van de Ondernemersvereniging.

Jaarlijks worden meerdere netwerkbijeenkomsten georganiseerd. Een aantal hiervan heeft een inhoudelijk karakter, bijvoorbeeld de Business & Science Meetings. Andere events hebben meer een sociaal karakter. Denk hierbij aan de nieuwjaarsborrel in januari, de barbecue in juni/juli en de mossel- en wildavond in november.

Links naar samenwerkende partners

Nieuws op 01 jun 2018 door René Reitzema

BBQ OVK & Faculty Club

Barbecue Ondernemersvereniging Kennispark en Stichting Faculty Club Datum: 28 juni 2018 Tijd: 17:00 - 21:00 uur Locatie: Conferentiehotel Drienerburght, Drienerlolaan 5, Enschede De Stichting Faculty Club en de Ondernemersvereniging Kennispark nodigen u met veel genoegen uit voor de traditionele BBQ op donderdag 28 juni 2018. Graag luiden we samen met u de zomer in onder het genot van een hapje en drankje. De BBQ start om 17.00 uur bij Conferentiehotel Drienerburght. Aanmelden is noodzakelijk. Uw aanmelding zien we graag uiterlijk maandag 25 juni tegemoet via deze link. Uw partner of collega is tevens uitgenodigd om de traditionele BBQ bij te wonen (gratis). Vergeet ook hem/haar niet aan te melden via deze link. Daarnaast is het mogelijk om nog maximaal 2 personen extra per bedrijf op te geven. De kosten hiervoor bedragen €40,- per persoon (excl. BTW). Daarnaast kunnen ook aspirant-leden van andere bedrijven zich aanmelden voor de BBQ. Indien een aspirant-lid besluit om lid te worden van de Ondernemersvereniging Kennispark, brengen we de bijdrage voor de BBQ in mindering op de lidmaatschapskosten voor 2018. De betaling verloopt per factuur. We hopen u te zien op 28 juni! BewarenBewaren BewarenBewaren


Nieuws op 10 mei 2018 door René Reitzema

Loop dwars door bedrijven op het Kennispark.

(Hard)loop samen met collega’s dwars door bedrijven op het Kennispark! Je loopt een parcours van maximaal 5 kilometer. Je kunt dit jaar ook kiezen voor een walking-mile. Je loopt dan over het terrein van het Kennispark en komt onderweg innovatieve hindernissen tegen afgewisseld met ludieke teamopdrachten. De walking-mile is dit jaar nieuw toegevoegd en geschikt voor zowel getrainde als ongetrainde sporters. Iedereen kan dus meedoen! Ontmoet andere Kennisparkers en ontdek nieuwe bedrijven De Kennispark Run is een mooie gelegenheid om andere Kennisparkers te ontmoeten en nieuwe bedrijven te ontdekken. De eerste start vindt plaats om 15.00 uur op het Innovatiepad bij Sigmax. Roep je collega's dus nu bijeen en organiseer een leuke middag met elkaar! Via deze link kun je jezelf en collega's direct aanmelden.


Nieuws op 23 apr 2018 door Eric van Nugteren

Ondernemersevent 24 april 18:00 uur wordt uitgesteld

Morgen vanaf 16.00 uur wordt de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de ondernemersvereniging gehouden. Na deze vergadering en het buffet was vanaf 18:00 uur in samenwerking met FCTwente en de gemeente een ondernemersevent gepland. Dit event wordt uitgesteld.