Links

WAT TE DOEN BIJ INBRAAK?

Politie: U kunt direct contact opnemen met Mellanie Veldhuis de wijkagent, adres hengelosestraat 77 7514 AE Enschede. Via politie.nl kunnen er online meldingen gedaan worden of via 0900 8844

Gemeente: U kunt online melden via: jijmaaktdebuurt.nl of direct via dit telefoonnummer: 0534817600

Samenwerking

Het behartigen van de gemeenschappelijke belangen van de ondernemers op de Campus van de Universiteit Twente, het Business & Science Park en Twente Village (FC Twente en Go Planet) is de belangrijkste doelstelling van de Ondernemersvereniging Kennispark.

In dit verband wordt met meerdere partners samengewerkt, waaronder de Stichting Faculty Club van de Universiteit Twente, de Technologie Kring Twente, de Industriële Kring Twente, het Bedrijfs Technologisch Centrum (BTC – Twente), de Stichting Powered by twente , Gemeente Enschede en Oost NV. De Gemeente Enschede en Oost NV hebben een adviserende rol binnen het Algemeen Bestuur van de Ondernemersvereniging.

Jaarlijks worden meerdere netwerkbijeenkomsten georganiseerd. Een aantal hiervan heeft een inhoudelijk karakter, bijvoorbeeld de Business & Science Meetings. Andere events hebben meer een sociaal karakter. Denk hierbij aan de nieuwjaarsborrel in januari, de barbecue in juni/juli en de mossel- en wildavond in november.

Links naar samenwerkende partners

Nieuws op 12 okt 2018 door René Reitzema

De kunst van het groeien

In één dag heb jij alle relevante kennis over digitalisering, marketing, nieuwe businessmodellen en het werven van talent. Als ondernemer heb je niet altijd de gelegenheid om met een andere blik naar onze wereld en onze omgeving te kijken. Je durven te verwonderen en dingen om te keren. Gun jezelf daarom een dag boordevol nieuwe inzichten en kennissnacks en laat je verrassen tijdens het Business Festival. Wij als ondernemersvereniging mogen een beperkt aantal kaarten weggeven voor het Business Festival. De waarde hiervan is 125 Euro. Ondernemers inspireren met pure ondernemersverhalen op thema's die voor hen belangrijk zijn. Dat is waar het om draait tijdens de tweede editie van het Business Festival op 18 oktober op het terrein van Vliegveld Twenthe: · 6 keynotes, waaronder Helga van Leur met haar inspirerende verhaal · 30 kennispartners die de laatste trends en technieken uit de doeken doen · 40 verschillende workshops van experts · 5 exclusieve foodcorners met de lekkerste hapjes en mooiste gerechten · 1.500 ambitieuze ondernemers die elkaar ontmoeten Binnen één dag zit je boordevol inspiratie om jouw bedrijf te laten groeien! Bekijk hier het programma. Bij interesse: stuur een mail naar info@ovkennispark.nl Na je aanmelding bij ons ontvang je de officiële uitnodiging met een toegangscode waarmee jij je (gratis) kunt registreren.


Nieuws op 29 sep 2018 door René Reitzema

Meet & Experience Kennispark verplaatst naar medio november

Samen met alle Kennispark-partners, gemeente Enschede en FC Twente hoopten we op een inspirerende middag en avond in de Grolsch Veste. Echter, nieuwe en interessante ontwikkelingen in het gebied vragen om meer tijd voor een inspirerend programma! Kwartiermaker Kennispark Twente aangesteld Een van die interessante ontwikkelingen is dat Kennispark Twente per 1 november een nieuwe kwartiermaker heeft: Anne-Wil Lucas. Daarover dus later meer tijdens de Meet & Experience Kennispark medio november! Meer informatie over de nieuwe datum en het programma ontvang je binnenkort.


Nieuws op 21 sep 2018 door René Reitzema

Golf Cup 2018

Samen met met het enthousiasme van de deelnemers en het mooie weer was de Golf Cup 2018 een mooie activiteit om het nieuwe seizoen mee te openen!