03-01
Elke eerste donderdag van de maand 16.00- 18.00

Meetup Cybersecurity

Links

WAT TE DOEN BIJ INBRAAK?

Politie: U kunt direct contact opnemen met Mellanie Veldhuis de wijkagent, adres hengelosestraat 77 7514 AE Enschede. Via politie.nl kunnen er online meldingen gedaan worden of via 0900 8844

Gemeente: U kunt online melden via: jijmaaktdebuurt.nl of direct via dit telefoonnummer: 0534817600

Samenwerking

Het behartigen van de gemeenschappelijke belangen van de ondernemers op de Campus van de Universiteit Twente, het Business & Science Park en Twente Village (FC Twente en Go Planet) is de belangrijkste doelstelling van de Ondernemersvereniging Kennispark.

In dit verband wordt met meerdere partners samengewerkt, waaronder de Stichting Faculty Club van de Universiteit Twente, de Technologie Kring Twente, de Industriële Kring Twente, het Bedrijfs Technologisch Centrum (BTC – Twente), de Stichting Powered by twente , Gemeente Enschede en Oost NV. De Gemeente Enschede en Oost NV hebben een adviserende rol binnen het Algemeen Bestuur van de Ondernemersvereniging.

Jaarlijks worden meerdere netwerkbijeenkomsten georganiseerd. Een aantal hiervan heeft een inhoudelijk karakter, bijvoorbeeld de Business & Science Meetings. Andere events hebben meer een sociaal karakter. Denk hierbij aan de nieuwjaarsborrel in januari, de barbecue in juni/juli en de mossel- en wildavond in november.

Links naar samenwerkende partners

Nieuws op 16 mrt 2019 door René Reitzema

Save the date: ledenvergadering OVK 7 mei 2019 in het U Parkhotel

Op dinsdag 7 mei 16.00 uur heeft u tijdens de algemene ledenvergadering van de Ondernemersvereniging Kennispark de kans een kijkje te nemen in het gloednieuwe U Parkhotel en te genieten van een speciaal voor ons samengesteld programma. Noteer de datum alvast in uw agenda, meer informatie over het programma volgt.


Nieuws op 21 feb 2019 door René Reitzema

Elyseum afgesloten 27/2 t/m 6/3


Nieuws op 20 feb 2019 door René Reitzema

Anders inkopen

Kom naar de relatiemiddag inkoop van de gemeente Enschede op 21 maart 2019 (12:00-16:00 uur) bij Spinnerij Oosterveld.

We zijn erg blij dat al een groot aantal organisaties heeft laten weten aanwezig te zijn. Het programma is nagenoeg rond. Met sprekers als Luc Kikkert, voormalig chief procurement officer van Auping en nu directeur van Kiemt, de Social Impact Factory Utrecht en Garage 2020 hebben we een interessant programma aan te bieden.

De middag zal worden ingeleid door onze wethouder Eelco Eerenberg en na een interessant verhaal van Luc Kikkert over onder andere het circulaire bedrijfsmodel van Auping gaan we verder met:

2 workshops:

1. Vernieuwende vormen van samenwerken met de markt: de social impact bond: met medewerking van Garage 2020

2. Tips en tricks bij inkoop-en aanbestedingstrajecten: vanuit een gecontracteerde marktpartij en de gemeente Enschede

Het Worldcafé, met elkaar in gesprek over 3 thema’s:

1. Mogelijkheden voor partnerschap binnen de wetgeving

2. Met inkoop innoveren

3. Vernieuwende vormen van samenwerken met de markt (publiek private samenwerking, social impact bonds, combinatievorming etc.)

Doorlopend inkoopspreekuur; Juristen en inkopers van de gemeente beantwoorden uw vragen op het gebied van inkoop-en aanbesteden in het algemeen en specifiek binnen de gemeente Enschede.

Mocht u zich nog niet hebben aangemeld: via deze link kan dit nog steeds: https://www.enschede.nl/andersinkopen

Ook wordt de middag nog succesvoller als u ons laat weten waar u het met ons over wilt hebben.

Geef uw mening over inkopen of stel uw inkoopvragen via deze link op onze speciale website:
https://www.enschede.nl/andersinkopen