Lid worden

De ondernemersvereniging Kennispark is een actieve vereniging voor iedereen die gevestigd is op het Kennispark/Business & Sciencepark Enschede (BSP) , de Kanaalzone/Twente Village of op de terreinen van de Campus Universiteit Twente (Kennispark/UT). Het bestuur kan in bijzondere gevallen leden accepteren die elders zijn gehuisvest als op de hierboven genoemde gebieden.

Als lid kunt u voor eigen gebruik beschikken over het adressenbestand van de vereniging. U wordt via diverse media op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen op het Kennispark. De diverse bijeenkomsten van de vereniging zijn in de regel gratis toegankelijk voor onze leden.

Kosten

De contributie bedraagt € 175,– per jaar per deelnemend bedrijf. Het lidmaatschap geldt voor een heel jaar en moet voor 1 januari van het volgende jaar opgezegd worden. Bij aanmelding na 1 juli wordt slechts de helft van de contributie in rekening gebracht. Het lidmaatschap dient dan wel minimaal 1 jaar te duren.

De meerderheid van de op het Kennispark gevestigde bedrijven en organisaties is lid.

Hoe meer leden de Ondernemersvereniging telt, des te krachtiger kan zij haar stem laten klinken.

Aanmelden kan door het onderstaande aanmeldingsformulier in te vullen en in te dienen.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld

Nieuws op 12 okt 2018 door René Reitzema

De kunst van het groeien

In één dag heb jij alle relevante kennis over digitalisering, marketing, nieuwe businessmodellen en het werven van talent. Als ondernemer heb je niet altijd de gelegenheid om met een andere blik naar onze wereld en onze omgeving te kijken. Je durven te verwonderen en dingen om te keren. Gun jezelf daarom een dag boordevol nieuwe inzichten en kennissnacks en laat je verrassen tijdens het Business Festival. Wij als ondernemersvereniging mogen een beperkt aantal kaarten weggeven voor het Business Festival. De waarde hiervan is 125 Euro. Ondernemers inspireren met pure ondernemersverhalen op thema's die voor hen belangrijk zijn. Dat is waar het om draait tijdens de tweede editie van het Business Festival op 18 oktober op het terrein van Vliegveld Twenthe: · 6 keynotes, waaronder Helga van Leur met haar inspirerende verhaal · 30 kennispartners die de laatste trends en technieken uit de doeken doen · 40 verschillende workshops van experts · 5 exclusieve foodcorners met de lekkerste hapjes en mooiste gerechten · 1.500 ambitieuze ondernemers die elkaar ontmoeten Binnen één dag zit je boordevol inspiratie om jouw bedrijf te laten groeien! Bekijk hier het programma. Bij interesse: stuur een mail naar info@ovkennispark.nl Na je aanmelding bij ons ontvang je de officiële uitnodiging met een toegangscode waarmee jij je (gratis) kunt registreren.


Nieuws op 29 sep 2018 door René Reitzema

Meet & Experience Kennispark verplaatst naar medio november

Samen met alle Kennispark-partners, gemeente Enschede en FC Twente hoopten we op een inspirerende middag en avond in de Grolsch Veste. Echter, nieuwe en interessante ontwikkelingen in het gebied vragen om meer tijd voor een inspirerend programma! Kwartiermaker Kennispark Twente aangesteld Een van die interessante ontwikkelingen is dat Kennispark Twente per 1 november een nieuwe kwartiermaker heeft: Anne-Wil Lucas. Daarover dus later meer tijdens de Meet & Experience Kennispark medio november! Meer informatie over de nieuwe datum en het programma ontvang je binnenkort.


Nieuws op 21 sep 2018 door René Reitzema

Golf Cup 2018

Samen met met het enthousiasme van de deelnemers en het mooie weer was de Golf Cup 2018 een mooie activiteit om het nieuwe seizoen mee te openen!