02-05
Elke eerste donderdag van de maand 16.00- 18.00

Meetup Cybersecurity

Voordelen als lid

EENDRACHT MAAKT MACHT

U herkent ongetwijfeld situaties, waar soms besluiten worden voorbereid, acties worden ondernomen (of juist nagelaten), waarvan u last gaat krijgen. Individueel kunt u meestal weinig doen. Gezamenlijk, als goed georganiseerde ondernemersvereniging kunnen we meer bereiken! Resultaten uit het verleden bieden natuurlijk geen garanties voor de toekomst. Maar we durven wel te beweren, dat met overleg altijd betere oplossingen voor een probleem worden bereikt, dan zonder overleg!

DE MACHT VAN HET GETAL

De Ondernemersvereniging Kennispark is een goed georganiseerde groep belanghebbenden. Wij zijn al meer dan tien jaar een voorname gesprekspartner van de gemeente Enschede, als het om zaken gaat, die de belangen van de bedrijven en organisaties op het Kennispark / Business & Sciencepark raken. Zo zorgen wij dat inspraakmogelijkheden worden benut (of indien nodig afgedwongen).

Voordelen van het lidmaatschap? De OV-Kennispark heeft in de afgelopen jaren o.a. “gescoord” op de volgende punten:

  • Gesprekspartner naar Gemeente, FC-Twente en overige instanties;
  • Geen betaald parkeren op het Kennispark / B&S park;
  • Betere verlichting voetgangerstunnel:
  • Collectief beveiligingscontract Kennispark / B&S park, samen met Transportcentrum en Havengebied;
  • Jaarlijkse schouw Kennispark / B&S park, samen met de Gemeente Enschede om de kwaliteit van het park hoog te houden;
  • Deelname pilot-project mobiliteit en deelname landelijke task-force mobiliteit
  • Geen reclamebelasting voor bedrijventerreinen.

NETWERKEN

Als lid van de ondernemersvereniging heeft u toegang tot een breed netwerk van ondernemers en instituten die gevestigd zijn op het Kennispark. U kunt deelnemen aan diverse netwerkbijeenkomsten die elk jaar worden georganiseerd. Zo zijn er de nieuwjaarsreceptie, jaarlijkse zomerbarbeque en de wild- en mosselavond aan het eind van het jaar. Veel activiteiten worden georganiseerd samen met de Faculty Club van de Universiteit Twente en/of andere netwerkorganisaties. Ook aan de jaarlijkse algemene ledenvergadering probeert de Ondernemersvereniging  altijd een leuke activiteit te koppelen. Daarnaast worden voor de leden ook bedrijfsbezoeken gepland en wordt aandacht besteed aan sportieve activiteiten. Dit laatste vaak in samenwerking met de Stichting Kennispark.Daarnaast heeft u als lid de beschikking over het adresgegevens van de overige leden. Op deze manier kunt u ook gemakkelijk de medeleden bereiken.

Nieuws op 15 mei 2019 door René Reitzema

Kennispark Run 2019

Ben jij al in training?
Op donderdag 6 juni 2019 is alweer de 5e editie van de Kennispark Run!
Het thema dit jaar: Pak uit, trainingspak aan! 

De hardlooproute (maximaal 5 km lang) gaat over het terrein van het Kennispark, waarbij je onderweg dóor bedrijven loopt.  Zoals ieder jaar stop je regelmatig tussendoor bij de verschillende bedrijven voor leuke hindernissen en teamopdrachten. Een mooi excuus dus om eens bij de buren binnen te kijken :-)De Kennispark Run is volgens ons een leuke sportieve manier van netwerken én ontspannen met verschillende werknemers van het Kennispark. Hoe meer mensen er mee doen, hoe leuker het wordt. Dus trommel al je collega’s op, en dan zien we jullie 6 juni!
 
De Kennispark Run 2019 
Datum: donderdag 6 Juni 2019

Tijd: vanaf 15.00 uur
Startlocatie: Kienhuis Hoving
Inschrijfkosten:  €15,00 per persoon 
Info: www.kennispark.run 
Inschrijflink Kennispark Run 2019 
Inschrijven is mogelijk t/m. 27-05-2019 
  
Met vriendelijke groeten,
ROC van Twente, opleiding Sport en bewegen

Kienhuis Hoving
De Ondernemersvereniging Kennispark


Nieuws op 25 apr 2019 door René Reitzema

Blockchain Technologie Meetup Twente

BLOCKCHAIN TECHNOLOGY MEETUP TWENTE
25 APRIL

Tijdens de eerstvolgende Blockchain Meetup verzorgt Coinversable een keynote rondom het Validana blockchain platform en de toepassing hiervan binnen het onderwijs. Het programma bestaat verder uit groepsdiscussies en een netwerkborrel. Er is tijdens de meetups ruim gelegenheid voor interactie, zowel plenair als aan de ronde tafels. We starten om 16:00 uur in The Gallery.​

Meer informatie en aanmelden.L


Nieuws op 16 mrt 2019 door René Reitzema

ALV Ondernemersvereniging 7 mei 2019 in het U Parkhotel

Datum: Dinsdag 7 mei 2019
Tijdstip: 15:30 – 19:15 uur
Locatie: U Parkhotel
Route: https://www.uparkhotel.nl/nl

Op dinsdag 7 mei zijn wij te gast bij het gloednieuwe U Parkhotel op de Campus van de Universiteit Twente. Het U Parkhotel heeft een leuk programma voor ons in petto.

Het U Parkhotel is vanaf 11 februari dit jaar geopend en biedt haar gasten een ‘real campus experience’: in een groene en inspirerende omgeving elkaar ontmoeten, kennis delen en vergaren, heerlijk eten (feed your brain!) en comfortabel overnachten. Bedrijfsleven en wetenschap komen hier bij elkaar.

Het U Parkhotel is een internationaal georiënteerd hotel, conferentie- en meeting locatie, waar kwaliteit en duurzaamheid hand in hand gaan. De U in de internationale naam verwijst naar de gast die centraal staat én naar de Universiteit Twente.

Voorafgaand aan het programma presenteert de Gemeente Enschede de concept Structuurvisie Kennispark.

Programma:
15:30 – 15:45 uur Ontvangst met koffie, thee, frisdrank en zoete lekkernijen (Meeting lounge)
15:45 – 16:00 uur Welkomstwoord door de voorzitter ondernemersvereniging Patrick Duwel en aansluitend Marijke Schmand, directeur U Parkhotel.
16:00 – 16:15 uur Presentatie concept structuurvisie Kennispark door Markus Götz, Gemeente Enschede, gevolgd door Q&A
16:30 – 17:00 uur Rondleiding door het hotel en conferentie- en meeting centrum
17:00 – 17:30 uur ‘Real Campus Experience’ presentatie door Peter Timmermans over de historie van gebouw de Hogekamp en de Campus
17:30 – 18:30 uur Algemene Ledenvergadering

18:30 – 19:15 uur Napraten met borrel & bites (Meeting lounge). Het U Parkhotel stuurt u zeker niet met lege handen naar huis.

Leden special: Na afloop van de bijeenkomst kunnen onze leden een speciale dagschotel van asperges met bijpassende amuse genieten in het restaurant van het U Parkhotel. Voor leden slechts € 17,50 per persoon. Reserveren voor de dagschotel kan online.

Agenda en stukken kunt u hier downloaden:

Ondernemersvereniging Kennispark: Patrick Duwel, voorzitter
U Parkhotel: Marijke Schmand, directeur en Niels Hoek, sales manager

U kunt zich tot uiterlijk 3 mei aanmelden:

[contact-form-7 id="1413" title="ALV_2019"]