03-01
Elke eerste donderdag van de maand 16.00- 18.00

Meetup Cybersecurity

Voordelen als lid

EENDRACHT MAAKT MACHT

U herkent ongetwijfeld situaties, waar soms besluiten worden voorbereid, acties worden ondernomen (of juist nagelaten), waarvan u last gaat krijgen. Individueel kunt u meestal weinig doen. Gezamenlijk, als goed georganiseerde ondernemersvereniging kunnen we meer bereiken! Resultaten uit het verleden bieden natuurlijk geen garanties voor de toekomst. Maar we durven wel te beweren, dat met overleg altijd betere oplossingen voor een probleem worden bereikt, dan zonder overleg!

DE MACHT VAN HET GETAL

De Ondernemersvereniging Kennispark is een goed georganiseerde groep belanghebbenden. Wij zijn al meer dan tien jaar een voorname gesprekspartner van de gemeente Enschede, als het om zaken gaat, die de belangen van de bedrijven en organisaties op het Kennispark / Business & Sciencepark raken. Zo zorgen wij dat inspraakmogelijkheden worden benut (of indien nodig afgedwongen).

Voordelen van het lidmaatschap? De OV-Kennispark heeft in de afgelopen jaren o.a. “gescoord” op de volgende punten:

  • Gesprekspartner naar Gemeente, FC-Twente en overige instanties;
  • Geen betaald parkeren op het Kennispark / B&S park;
  • Betere verlichting voetgangerstunnel:
  • Collectief beveiligingscontract Kennispark / B&S park, samen met Transportcentrum en Havengebied;
  • Jaarlijkse schouw Kennispark / B&S park, samen met de Gemeente Enschede om de kwaliteit van het park hoog te houden;
  • Deelname pilot-project mobiliteit en deelname landelijke task-force mobiliteit
  • Geen reclamebelasting voor bedrijventerreinen.

NETWERKEN

Als lid van de ondernemersvereniging heeft u toegang tot een breed netwerk van ondernemers en instituten die gevestigd zijn op het Kennispark. U kunt deelnemen aan diverse netwerkbijeenkomsten die elk jaar worden georganiseerd. Zo zijn er de nieuwjaarsreceptie, jaarlijkse zomerbarbeque en de wild- en mosselavond aan het eind van het jaar. Veel activiteiten worden georganiseerd samen met de Faculty Club van de Universiteit Twente en/of andere netwerkorganisaties. Ook aan de jaarlijkse algemene ledenvergadering probeert de Ondernemersvereniging  altijd een leuke activiteit te koppelen. Daarnaast worden voor de leden ook bedrijfsbezoeken gepland en wordt aandacht besteed aan sportieve activiteiten. Dit laatste vaak in samenwerking met de Stichting Kennispark.Daarnaast heeft u als lid de beschikking over het adresgegevens van de overige leden. Op deze manier kunt u ook gemakkelijk de medeleden bereiken.

Nieuws op 16 mrt 2019 door René Reitzema

Save the date: ledenvergadering OVK 7 mei 2019 in het U Parkhotel

Op dinsdag 7 mei 16.00 uur heeft u tijdens de algemene ledenvergadering van de Ondernemersvereniging Kennispark de kans een kijkje te nemen in het gloednieuwe U Parkhotel en te genieten van een speciaal voor ons samengesteld programma. Noteer de datum alvast in uw agenda, meer informatie over het programma volgt.


Nieuws op 21 feb 2019 door René Reitzema

Elyseum afgesloten 27/2 t/m 6/3


Nieuws op 20 feb 2019 door René Reitzema

Anders inkopen

Kom naar de relatiemiddag inkoop van de gemeente Enschede op 21 maart 2019 (12:00-16:00 uur) bij Spinnerij Oosterveld.

We zijn erg blij dat al een groot aantal organisaties heeft laten weten aanwezig te zijn. Het programma is nagenoeg rond. Met sprekers als Luc Kikkert, voormalig chief procurement officer van Auping en nu directeur van Kiemt, de Social Impact Factory Utrecht en Garage 2020 hebben we een interessant programma aan te bieden.

De middag zal worden ingeleid door onze wethouder Eelco Eerenberg en na een interessant verhaal van Luc Kikkert over onder andere het circulaire bedrijfsmodel van Auping gaan we verder met:

2 workshops:

1. Vernieuwende vormen van samenwerken met de markt: de social impact bond: met medewerking van Garage 2020

2. Tips en tricks bij inkoop-en aanbestedingstrajecten: vanuit een gecontracteerde marktpartij en de gemeente Enschede

Het Worldcafé, met elkaar in gesprek over 3 thema’s:

1. Mogelijkheden voor partnerschap binnen de wetgeving

2. Met inkoop innoveren

3. Vernieuwende vormen van samenwerken met de markt (publiek private samenwerking, social impact bonds, combinatievorming etc.)

Doorlopend inkoopspreekuur; Juristen en inkopers van de gemeente beantwoorden uw vragen op het gebied van inkoop-en aanbesteden in het algemeen en specifiek binnen de gemeente Enschede.

Mocht u zich nog niet hebben aangemeld: via deze link kan dit nog steeds: https://www.enschede.nl/andersinkopen

Ook wordt de middag nog succesvoller als u ons laat weten waar u het met ons over wilt hebben.

Geef uw mening over inkopen of stel uw inkoopvragen via deze link op onze speciale website:
https://www.enschede.nl/andersinkopen